Terramante

Getriggerd om jouw processen te automatiseren na het lezen van deze case? Laat een berichtje achter via de contact pagina en we contacteren je zo snel mogelijk! 🚀

Webshop - Online verkoopskanaal voor een Italiaanse biologische wijnboer

Afbeelding Terramante

De klant

Terramante is een kleine, organic wijnmakerij in het centrum van Umbrië. De wijn wordt in familiale sfeer gemaakt waarbij de focus op kleine oplages van erg hoge kwaliteit ligt. Claudia en Ev wonen op het land dat ze bewerken en hopen in hun wijnen het beste van dat land te kunnen weergeven.

De case

Tijdens een vakantie in Umbrië leerde Jerome Claudia en Ev kennen tijdens een bezoek aan hun wijnmakerij. Al snel werd duidelijk dat ze wel een website hadden, maar nog geen manier om hun wijn online te verkopen. Gezien Ev Amerikaan is kennen ze veel belangstelling in de States en liepen ze best wel wat potentiële klanten mis.

Vanop een goeie 1000 km afstand haalden we onze beste communicatie skills boven om aan alle wensen van dit koppel te voldoen. Het resultaat mag zeker gezien worden, al zeggen we het zelf.

Ik wil meer tijd!

Benieuwd hoe we voor jou tijd kunnen winnen? Laat je email adres hier achter en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Contacteer me