Robin D'hoe

Getriggerd om jouw processen te automatiseren na het lezen van deze case? Laat een berichtje achter via de contact pagina en we contacteren je zo snel mogelijk! 🚀

Workflow app - Op maat gemaakte applicatie voor deze personal trainer

Afbeelding Robin D'hoe

De klant

Robin D'hoe biedt de hoogste kwaliteit aan personal training gefundeerd met enorme theoretische kennis en ervaring op het hoogste niveau. Geen fancy onbetrouwbare fitness- of voedingstrend, maar een methode die al tientallen jaren keer op keer de grootste resultaten heeft bewezen. In zijn trendy fitness center in hartje Londerzeel begeleidt hij samen met zijn team zowel professionele atleten als beginnende sporters die op een gezonde manier en met professionele begeleiding willen fitnessen.

De case

Kort op de bal spelend liet Robin al aan het begin van de Corona crisis door 5bars een reservatie systeem op hun bestaande website inbouwen. Enkele op maat gemaakte aanpassingen die we voor hen maakten aan het systeem brachten hen op het idee om hun dagdagelijkse workflow in de fitness zaal te herevalueren. Robin en z'n team spendeerden dagelijks wel 2 uur om de excel based trainingschema's van de klanten aan te passen en naast elkaar te plakken. De schema's worden op grote schermen in de zaal getoond opdat iedereen die aanwezig is zijn progressie kan volgen.

Vandaag kan Robin die uren aan iets anders besteden. We ontwikkelden namelijk een applicatie die op basis van de reservaties die op de website gemaakt zijn de juiste schema's op elk uur van de dag kan weergeven. De schema's kunnen ook in de app beheerd worden, waardoor het onderhoud van de excel bestanden helemaal weggevallen is.

Het Display Doc toont de schema's van alle aanwezigen.

Zelfs de basis training programma's kunnen in de app beheerd worden.

5bars bouwde ook een tool waarmee het team de bestaande schema's van alle klanten, alsook de basis trainingprogramma's waarop alle schema's gebaseerd zijn, in een database kon importeren. Zo wonnen we zelfs in de overstap naar de nieuwe workflow tijd voor Robin en z'n team.

Ik wil meer tijd!

Benieuwd hoe we voor jou tijd kunnen winnen? Laat je email adres hier achter en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Contacteer me