Esprit Deluxe

Getriggerd om jouw processen te automatiseren na het lezen van deze case? Laat een berichtje achter via de contact pagina en we contacteren je zo snel mogelijk! 🚀

Reservatie app - Shoppen op afspraak in Vilvoorde, Blankenberge en Oostende

Afbeelding Esprit Deluxe

De klant

Esprit deluxe is een esprit franchise met winkel in Blankenberge, Oostende en Vilvoorde.

De case

Al voor de Corona crisis wouden de mensen van Esprit deluxe hun klanten een sfeervolle winkelervaring met advies kunnen aanbieden, en dat op heel korte termijn. Door snel te schakelen konden we voor hen op slechts enkele dagen tijd een reservatie systeem voor hun 3 winkels opzetten. Daarbij maakte we ook QR codes om in de etalages op te hangen, opdat potentiële klanten met hun gsm nog last-minute afspraken kunnen maken.

De reservatie pagina voor Blankenberge.

Toen shoppen op afspraak verplicht werd breidden we de site en QR codes uit om in zo weinig mogelijk stappen het eerst komende vrije slot te reserveren. Zo konden ze snel voldoen aan de regels en de wrijving voor klanten minimaliseren.

De reservaties worden gesynchroniseerd naar de google calendar van de betreffende winkel verantwoordelijken, zo weten ze steeds wie te verwachten en wanneer er nieuwe afspraken gemaakt worden.

Ik wil meer tijd!

Benieuwd hoe we voor jou tijd kunnen winnen? Laat je email adres hier achter en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Contacteer me