BRED

Getriggerd om jouw processen te automatiseren na het lezen van deze case? Laat een berichtje achter via de contact pagina en we contacteren je zo snel mogelijk! 🚀

Webshop - Heerlijke ontbijtmanden aan huis geleverd en online besteld

Afbeelding BRED

De klant

Sinds begin 2004 stilt BRED honger en dorst in Merchtem en omgeving.

Ontbijt, belegde broodjes en warme snacks kunnen ter plaatse genuttigd worden. Ook afhaling of levering aan bedrijven, overheden en scholen is mogelijk.

Voor feestelijke gelegenheden kunnen luxe-ontbijten aan huis geleverd worden.

De case

Omdat hun vorige website aan vernieuwing toe was lieten de mensen van Broodjes Bred bij ons een nieuwe webshop ontwikkelen in lijn met hun nieuwe huisstijl. Het resultaat is een strakke, minimalistische site waarop zowel broodjes als ontbijtmanden besteld kunnen worden.

Het heerlijke vaderdagsontbijt

De go-live gebeurde op een cruciaal moment: de week voor moederdag. Onmiddellijk een grote test die de site met glans doorstond: hun moederdagsweekend stond volledig volgeboekt met bestellingen.

De grote hoeveelheid online bestellingen bespaarde Hilde en haar team in de eerste week al een hoop administratie, a job well done!

Ik wil meer tijd!

Benieuwd hoe we voor jou tijd kunnen winnen? Laat je email adres hier achter en wij contacteren je voor een eerste kennismakingsgesprek.

Contacteer me